AutoWeek.nl heeft je steun nodig

Peugeot Partner Combispace 1.8 (1999)

Peugeot Partner

UitvoeringPartner Combispace 1.8
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf1999

Perfecte prijs/kwaliteit verhouding

Als je de auto zo ziet, zou je je niet kunnen voorstellen dat we deze ooit nieuw hebben gekocht. Naar mijn mening een auto waar je echt heel erg veel waar voor je geld krijgt. We rijden al ruim 10 jaar met veel plezier in.

Bij aankoop wilden we een auto waarmee we met 5 personen goed op vakantie konden. In 1999 stel je iets minder eisen dan in het huidige 2011, maar voor toen was het dik in orde. Ook voor de ruimte die we gebruiken om fietsen te vervoeren is de auto ideaal, werkelijk waar alles past er in.

De huidige staat van de auto: Alles behalve de radio en airco werken nog 100 procent goed. Er wordt nog dagelijks met deze auto gereden en het comfort niveau ligt er hoog. Hoewel je op de snelweg boven de 110 veel gerammeld hoort, waar ik inmiddels aan gewent ben, is deze auto gemaakt om over drempel te cruisen.

We hebben altijd het juiste onderhoud aan deze auto uitgevoerd en zo goed als geen extreme reparaties. De defecte uitlaat is het enige naast wat kapotte zekeringen wat er gerepareerd moest worden. Deze benzine auto die al aardig wat kilometers heeft gelopen gaat zolang hij nog wilt rijden niet de deur uit.

7,5