Peugeot 208 Première 1.2 PureTech 110 (2015)

Uitvoering | 208 Première 1.2 PureTech 110 |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
De eerste ervaringen
Ruim 2 maanden eerder dan gepland hebben wij vandaag onze 208 bij de dealer opgehaald. De planning was februari 2016 maar onze 208 is op 16 november gemaakt en een weekje later bij de dealer afgeleverd. Nog even getwijfeld of we toch zouden wachten tot 2016 maar nadat we de auto hadden gezien toch maar besloten om meteen af te laten leveren.
We hebben gekozen voor de 1.2 automaat Premiere uitvoering in het wit. De eerste kilometers zijn gemaakt en wat opvalt is hoe stil de auto is en hoe vloeiend de automaat schakelt. Het is oppassen om niet overal de maximum snelheid te overtreden. Het verbruik is over de eerste kilometers hoog maar we gaan ervan uit dat dit na de nodige kilometers zal verbeteren.
Tot zover de eerste ervaring.
Helaas
Helaas houdt het lijntje van deze fijne Peugeot 208 hier op. De Peugeot 208 is helaas ontvreemd tussen 11 en 12 juli j.l. Het enige min puntje was wat ons betreft het verbruik. Mocht de auto niet worden teruggevonden dan gaan we toch weer voor een 208 al kunnen we de Premiere uitvoering helaas niet meer krijgen.
PRIVATE LEASE Peugeot 208

Peugeot 208 1.2 PureTech Allure 5-Deurs | Navi | Cruise | Airco | LM Velgen
- 2015

Peugeot 208 1.2 PureTech 110 Signature Parkeerhulp Achter | Trekhaak | Navigatie | 1e Eigenaar |
- 2019

Peugeot 208 1.2 PURETECH / AIRCO / CRUISE / DAB+ / NAVI / MULTIMEDIA