Peugeot 107 XS 1.0 (2011)
Uitvoering | 107 XS 1.0 |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
na 3 weken
Deze auto gekocht de inruil van onze vorige, grotere, auto die weg moest vanwege de komst van een leaseauto.
De BPM vrije 107 is een welkome aanwinst voor de kortere ritjes en korte woon werk afstanden.
De auto is best vlot in het verkeer en rijdt prima. het is een lekker soepel autootje! Qua comfort doet hij wat spartaans aan, zelfs in onze XS versie met de toerenteller, airco en geïntegreerde radio.
Voor iedereen die twijfelt over aanschaf van een 107 let op! De stoelen in de XS versie zijn beduidend beter dan die in de XT versie. Wij hebben de XR versie 1 week gehad en de stoelen in die versie hebben totaal geen lendensteun en zijsteun en zitten daardoor niet lekker. In de bocht glij je zo van je stoel af!
Qua verbruik valt nog weinig te zeggen alhoewel we hopen de 1 op 20 te halen. Wij rijden best zuinig dus wie weet!
10000km erop
Na 2,5 jaar en ruim 10000km bevalt de auto nog steeds prima. Het blijft een pittig autotje met een vrij spartaans interieur maar wel voldoende ruimte voor 2 kinderen en een kinderwagen (voorin). We hebben geen klachten gehad tot nu toe. We rijden er weinig in uiteraard maar kunnen nu toch wel zeggen dat de auto voldoet aan onze verwachtingen als boodschappenauto/kleine ritje auto. ;-)