Peugeot 107 Urban Move 1.0 (2008)

autoreview

Peugeot 107
Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107 - interieurPeugeot 107 - interieurPeugeot 107 - interieurPeugeot 107 - interieur

Signalement

Uitvoering107 Urban Move 1.0
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2010
KM-stand bij aanschaf12.000 km
KM-stand laatst12.400 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Eerste meters

 • 12.400 km

Ik had eigenlijk gedacht dat zo'n koekblikje op wielen flink tegen zou vallen wat betreft rijplezier en comfort. Maar, ik ben blij verrast door de 107. Tijdens de proefrit merkte ik al dat de stoelen, ondanks wat korte zitten en minder zijdelingse steun dan in mijn vorige auto, best goed zaten.
Het driecilindertje pruttelt er vrolijk op los en is tot ca. 80 km per uur eigenlijk zelfs best vlot. En omdat ik veel minder snelweg kilometers ga maken is het niet zo erg dat hij boven de 110 niet meer zo vooruit blaast.
Maar ook over het rijden op de snelweg heb ik nog geen klagen.

Ik heb natuurlijk nog maar weinig kilomters geklokt, maar in de toekomst volgt een meer uitgebreide beschrijving van de ervaringen!

4,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  3
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens