Peugeot 107 Urban Move 1.0 (2008)

Peugeot 107
Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107 - interieurPeugeot 107 - interieurPeugeot 107 - interieurPeugeot 107 - interieur

Uitvoering107 Urban Move 1.0
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2010

Eerste meters

Ik had eigenlijk gedacht dat zo'n koekblikje op wielen flink tegen zou vallen wat betreft rijplezier en comfort. Maar, ik ben blij verrast door de 107. Tijdens de proefrit merkte ik al dat de stoelen, ondanks wat korte zitten en minder zijdelingse steun dan in mijn vorige auto, best goed zaten.
Het driecilindertje pruttelt er vrolijk op los en is tot ca. 80 km per uur eigenlijk zelfs best vlot. En omdat ik veel minder snelweg kilometers ga maken is het niet zo erg dat hij boven de 110 niet meer zo vooruit blaast.
Maar ook over het rijden op de snelweg heb ik nog geen klagen.

Ik heb natuurlijk nog maar weinig kilomters geklokt, maar in de toekomst volgt een meer uitgebreide beschrijving van de ervaringen!

4,0

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens