Peugeot 107 Urban Move 1.0 (2008)

autoreview

Peugeot 107
Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107Peugeot 107 - interieurPeugeot 107 - interieurPeugeot 107 - interieurPeugeot 107 - interieur

Signalement

Uitvoering107 Urban Move 1.0
Versnellingen5, Semi Automaat
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Begin maart kreeg ik een telefoontje van mijn werkgever dat ik de door hem bestelde 107 kon ophalen bij de dealer. Hierin werd mij geen keus gelaten, ik en mijn collega's werden allemaal gelijk behandeld. DIt is in mijn ogen trouwens terecht.
Bij de dealer aangekomen stond de 107 te blinken in de zon. Eerlijk is eerlijk ik was nooit zo weg van het model maar op dat moment had het toch wel iets. Iets..... Ja Schattigs!
Na de sleutels in bezit gekregen te hebben toch maar eens goed gaan kijken. Wat me al snel opviel is dat er relatief veel ruimte aan voor de bestuurder en de bijrijder is, maar voor de andere passagiers eigenlijk veel te weinig. Tevens is de bagage ruime wel erg aan de krappe kant. Maar goed.... De afwerking zag er prima uit en nodige toch wel uit voor een ritje. Toen kwam het ergste!! De stoelen, dat zijn echt ondingen. Ze zitten niet lekker(zeker niet voor lange ritten) en je schuift er snel uit. Maar ja alles went zeggen we dan maar. Ook ik heb de peugeot sticker verwijderd. Het zicht achter is al niet denderend maar zonder sticker is het uit te houden.

Op de weg in de stad gedraagd de auto zich prima en voelt zich als een vis in het water. Hij kan goed mee met het verkeer. Op de snelweg blijkt toch wel dat hij erg tekort schiet. Ik rij graag flink door en gevoelsmatig mist hij de power daarvoor.

De fabrieksopgave gaf aan dat hij er zuinig zou moeten rijden. Hier heb ik jammer genoeg nog niets van mogen zien. Iemand gaf in een andere review aan dat het eerste streepje pas na 200+km eruit zou gaan. Ik mag blij zijn als dat niet gebeurd voor de eerste 100 km. Vanochtend toevallig getankd 471 km gereden 33 L. Dat valt me dus vies tegen maar goed ik hou jullie op de hoogte hierover.

PROBLEMEN

Onderhoudsbeurt.
Versnellingsbak.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (7)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens