Opel Zafira 1.9 CDTi 100pk Enjoy (2005)

Opel Zafira
Opel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel ZafiraOpel Zafira - interieurOpel Zafira - interieurOpel Zafira - interieurOpel Zafira - interieur

UitvoeringZafira 1.9 CDTi 100pk Enjoy
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

Waarom heb ik een Opel Zafira gekozen?

Ik wou een auto met:

- Veel ruimte,
- Hoge zit,
- En hij moest er ook nog mooi uitzien!

De Zafira bevalt me wel, ook al heeft hij maar 100PK.
In het begin was het wel wennen; ik reed namelijk benzine (Zafira uit 2001 met een 1.6 16v!) en dus nu diesel. Bij het proefrijden hebben we ook de 1.6 met 105pk getest maar de diesel was zeker het best! De eerste indruk is zeer goed!
Aleen het waarschuwings systeem is een beetje raar. De mensen van Opel hebben sommige dingen slecht vertaald! De radio opzich (CD30)is wel goed. Ik heb de uitrusting enjoygekozen omdat de cosmo toch te duur was. We hebben gewoon de first-edition gekozen.

De inhoud van de first-editionline:

- Lichtmetalen velgen,
- goed verstelbare stoelen,
- elektrische ramen voor,
- climate control,
- goed verstelbaar stuur.

Al met al is het een hele goede auto!

ps: Als u een mpv zoekt die wel vrij vlot is, koop dan een Zafira!

Geen enkel probleem!

9,5