AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Opel Zafira 1.8 (2011)
Uitvoering | Zafira 1.8 |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Eerste ervaringen
De auto hebben we nu 2 en een halve maand in ons bezet en we hebben net de eerste vakantie erop zitten. Wat ons opviel is dat de kofferbak veel groter is dan hij op het eerste gezicht lijkt. De vorige wintersport met 3 kinderen leverde met de Ford Mondeo een volle kofferbak en een volle dakkoffer op. Dit jaar met de Zafira konden we nog door het achterraam kijken!
De auto is comfortabel en redelijk stil. De motor moet echter goed op toeren gehouden worden om de auto goed vooruit te laten komen.

Opel Zafira 1.6 Temptation - 7Persoons - Airco / Navi / Cruise / Elektr. ramen / Parkeers. / NAP
- 2010
€ 5.750

Opel Zafira 1.6 116pk Temptation 7 Pers. | NL-auto | 7 persoons! | Airco | Cruise control | Elek. ramen | Centr. deurvergr. | Elek. ramen | Licht. velgen | navigatie | Parkeersensoren | Trekhaak |
- 2009
€ 6.945