Opel Tour 1.7 CDTi Njoy (2005)
Uitvoering | Tour 1.7 CDTi Njoy |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Opel Combo Tour 1.7 CDTI Enjoy
Modeljaar 2006
Ervaring:
Trekt alvast vlot op voor een Diesel.
Voor mij een groot pluspunt is dat de zetel omhoog en omlaag kan, voor men vriendin staat die gans omhoog en voor mij net het omgekeerde.
Daarnaast is de combo voor ons echt leuk, we kunnen met onze honden op stap gaan en nog wat spullen meenemen ook.
De honden zitten veilig in een bench in de koffer, en er is nog plaats zat om spullen of mensen mee te nemen.
(tip: er zijn benches in de macro die net passen voor de combo, het is alsof je ze op maat hebt laten maken. .x.x.)
Hetgene waar ik niet kan aan wennen is de elektronische inspuiting.
De wagen heeft als het ware een beetje tijd nodig om te berekenen elke keer je optrekt.
Met als gevolg da je even moet wachten op response, ach we hebben het allemaal al meegemaakt je beweegt je hoofd naar voor en er gebeurt niets ;)
Bergruimte:
In zo een auto is er toch wel bergruimte zat hoor.
Boven je hoofd is een lade waar je heel wat in kwijt kan en dit een wagen breed.
Echteraan zijn er nog enkele plekjes aan de zijkanten.
Boven de schuifdeur zijn 2 vakjes waarvan 1 met een elastisch netje en dan in de schuifdeur is er ook nog wat plaats.
En dan de koffer, lekker ruim met anti slip mat en bevestigingsringen om je lading vast te binden.
Er zit ook nog een uitschuifbaar ding bij zodat je de koffer kan afdekken ;)
opties, veiligheidsnet zowel plaatsbaar achteraan als net achter de bestuurder en passagierszetel.
-Opel die slechte en onvoledige Informatie geeft. (wagen besteld op wisseling van modeljaar)
-Geleverd zonder elektrische (en verwarmde) spiegels, dit zat er normaal standaard op. (bij ontvangst gemeld, nog geen oplossing)
-Stuurbekrachtiging ondermaats, vooral bij parkeren (naar mijn gevoel toch) (1x uitgevallen)
-Airco ondermaats (airco gemaakt op volume van corsa, trekt niet genoeg voor combo)