AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Opel Corsa 1.2 Turbo 100pk Elegance (2021)

Uitvoering | Corsa 1.2 Turbo 100pk Elegance |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Nieuwe kennismaking
Onlangs deze Corsa (F) van laatste model gekocht, weer handgeschakeld. Rijdt pittig en, net als mn vorige Corsa, behoorlijk zuinig (1:17). Goede uitrusting en er zit op wat je nodige hebt, niet meer of minder.
Half jaar ervaring
Inmiddels bijna 8000km verder, banden maken behoorlijk afrolgeluid verder is auto wel stil. Komt vlot mee met verkeer, vooral op snelweg. Grotere onderhoudsbeurt gehad, remblokken daarbij voor ook vervangen (dat is wel snel). Ook met aanhanger (lichte caravan) prima rijden.
PRIVATE LEASE Opel Corsa

Opel Corsa 1.2 Edition | Navigatie | Apple Carplay / Android Auto | Camera | Parkeersensoren | LED | Stoel- Stuurverwarming | Cruise Control | Lichtmetalen Velgen |
- 2020

Occasiondubbeltest Seat Ibiza vs. Opel Corsa – Nog altijd fris met de kop eraf
Praktijkervaring
Praktijkervaring Opel Corsa F: eigenaren over eerste Stellantis-Corsa
Achtergrond
Hoe zuinig is de Opel Corsa in de praktijk?
Vergelijkende test