Opel Corsa 1.2 Turbo 100pk Elegance (2020) #2

Uitvoering | Corsa 1.2 Turbo 100pk Elegance |
Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Afscheid Corsa
Na jarenlang Opel te hebben gereden (2005 - 2025), met in totaal twee Astra’s en één Corsa, heb ik besloten over te stappen naar Toyota. Mijn ervaringen met Opel zijn altijd positief geweest; ik heb nooit noemenswaardige problemen gehad. De Astra was over het algemeen een ruimere auto dan de Corsa. De Astra was handgeschakeld, terwijl de Corsa was uitgerust met een 8-traps automaat, wat het rijden, vooral in de file, een stuk relaxter maakte.
Door corona heb ik in het eerste jaar nauwelijks kilometers gemaakt, en dat was de afgelopen jaren niet anders. Opel maakt degelijke auto’s, al vond ik de vering vrij stug en viel het brandstofverbruik in stadsverkeer mij tegen.
Waarom de overstap? Na zoveel jaren wil je weleens iets anders. Toyota staat bekend om zijn degelijkheid en vooral het zuinige verbruik, wat voor mij de doorslag gaf om voor de Yaris te kiezen. De levering staat gepland voor eind maart en ik zal mijn gebruiksgegevens weer bijhouden in Autoweek. Tot zover.
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Opel Corsa

Opel Corsa 1.2 Edition * LM velgen + navigatie + Apple/Android Carplay*
- 2022

Opel Corsa 1.2 Elegance 100PK AUTOM. NAVI|CLIMA|CAMERA|PDC|LED|VIRTUAL|CRUISE
- 2021

Opel Corsa 1.2 Edition | Apple Carplay/Android Auto|telefoonintegratie premium | DAB ontvanger | Parkeersensor achter
- 2022