Opel Combo Life L1H1 1.2 Turbo 110pk Edition (2020)

autoreview

Opel Combo Life L1H1 1.2 Turbo 110pk Edition (2020)

Signalement

UitvoeringCombo Life L1H1 1.2 Turbo 110pk Edition
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2020
KM-stand bij aanschaf142 km
KM-stand laatst21.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Toppertje

 • 21.000 km

Even een intro...... ik ben 68 jaar en woon sinds 2014 in Hongarije. Met een gelukje ben ik aan deze Opel Combo Life gekomen: zonder levertijd. De auto was reeds afgeleverd bij de dealer, maar de klant kon de auto niet meer afnemen i.v.m. Corona-uitbraak in maart 2020.
Uitgevoerd met zo'n beetje alle wensen welke ik op mijn lijstje had. En na zelf de roofrails en dragers te hebben aangeschaft, is 't voor mij mooi genoeg geweest. (Memo aan mezelf: ik zal wel een trapje moeten kopen om bagage fatsoenlijk in de dakkoffer te krijgen)

Over de auto........ Er zijn niet veel snelwegen, dus rijd ik het dorp uit en zit direkt op de 90km wegen. Ik houd mij aan de snelheid en gebruik de cruise control zo vaak mogelijk; in kombinatie met het Nieuwe Rijden. Daarmee kom ik aan een gem. gebruik van 1 op 17. En toch nog minder als wat Opel aangeeft !?
Niettemin verbaas ik me nog steeds hoe pittig de 1.2 Turbo 3-cylinder optrekt. Dit is dan wel met 2 personen en 'n hondenkooi + hond(je). Die wil nooit thuis blijven; een vondelingetje met verlatingsangst.

Een prettig hoge zit, maar te korte zitting die ook niet kan kantelen voor wat meer steun. Lastig met mijn lengte van 1.92mtr. Misschien dat ik daarom ook de 3 linkse knoppen onder het dashboard niet goed kan zien en bereiken. Wat trouwens ook geldt voor de 2 knoppen aan de rechterkant.......

Ik doe mijn best om nog wat vervelends te vinden, maar behalve dat ik er geen CD-speler in heb, weet ik zo 1,2,3 niet.
Behalve dat de speler best geld kost, evt met nog kosten voor het inbouwen in het dashboardkastje, vind ik het zonde van specifiek DIE ruimte. Want voor de rest is er best veel aflegruimte.
Oja, in de hete zomer heeft de airco de geest gegeven.
Schuldige was één ringetje die de wijde wereld ingetrokken was. Garantiewerk natuurlijk; wel een week de auto kwijt

Afrondend.....
Bij 18.000km heb ik de 1e servicebeurt laten doen. Dat was even een puntje; die moet hier in Oost-Europa om de 15.000km gebeuren, terwijl in het westen dat bij 20.000km hoeft te gebeuren. Maar daar zijn we wel uitgekomen.

5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens