Opel Astra 1.6i GL (2000)

Opel Astra
Opel AstraOpel AstraOpel AstraOpel AstraOpel AstraOpel Astra - interieurOpel Astra - interieur

UitvoeringAstra 1.6i GL
Bouwjaar2000
Jaar van aanschaf2017

Opel Astra 1.6i GL (Astra-G-CC)

Na heel lang zoeken had ik bij dit website (forum) een oproep geplaatst of mensen mij konden helpen bij het zoeken naar een nieuwe auto.
Ik kreeg meteen veel reacties een door die reactie's was ik bij dit Astra gekomen.

2 weken na aankoop raar geluid vanwege los draadje, geheel kosteloos opgelost bij de kwik-fit in Eindhoven.

7 maanden na aankoop olielekkage, dom genoeg een maand meegereden.

8 maanden na aankoop APK, grote domper helaas.
Olielekkage, iets met krukas, distributieriem, achterste veer, voorste band. 690,00 euro.

8 maanden na aankoop, 2 dagen na APK keuring een horror scenario:
Op de snelweg vielen mijn lampen uit, mijn snelheidsmeter, alles wat te maken had met elektriciteit, ik ben heel dicht achter een vrachtwagen gaan rijden met mijn hart in mijn keel en de volgende dag woedend naar de autogarage gegaan, ze hadden bij de reparatie geknoeid met een draadje, meteen geregeld, bij hun ga ik nooit meer.

10 maanden na aankoop: Auto rijdt eigenlijk prima, wel hoor ik af en toe zeer irritante geluid als ik rem, vriend van mij dacht dat mijn remmen op waren maar dat bleek niet zo te zijn, achteraf ook bij een autogarage gegaan en ook volgens hun zijn mijn remmen nog lang niet op, ik hoor die geluid alleen als ik heel lang heb gereden.

Ik ben eigenlijk heel erg tevreden met dit Astra, hij rijdt heel erg lekker, super betrouwbaar, heeft mij eigenlijk nooit in de steek gelaten.
Sterker nog ik ben echt verliefd geworden op dit auto maar helaas loopt de teller al na 2 ton.
Ik denk dat ik ergens in februari/maart een nieuwe auto ga kopen, waarschijnlijk een Astra :)

PRIVATE LEASE Opel Astra