Opel Astra 1.4 Turbo Edition (2016)

Uitvoering | Astra 1.4 Turbo Edition |
Bouwjaar | 2016 |
Jaar van aanschaf | 2016 |
Geweldig
Na `n proefritje in de nieuwe Astra K innovation $$$ was ik verkocht. Toen de edition gekocht met trekhaak, schuif kantel dak, navigatie, stuur/stoelverwarming en ergonomische stoelen.
Geweldige auto. Stuurt lekker. Comfortabele vering.
Pittig. Ik zag in andere reviews dat de turbo laat op gang komt.
Nou, daar merk ik niks van. Veeeel beter dan de 1.4 turbo die ik voorheen had. Ook in lagere toerental schiet ie lekker vooruit. Wel ff wennen aan het interieur. Eerst heel veel knopjes, nu alles (veel) via het aanraakscherm. Ik ben wel benieuwd naar het verbruik. Nu met 17 inch velgen zal het zeker beter zijn, dan bij de vorige Astra (19 inch).
Ik rijd veel korte afstanden, dus dit zal zeker invloed hebben.
Geen opel on star erbij genomen. Dit omdat ik nog steeds denk, dat het gekraakt gaat worden.
Over `n paar maanden verdere ervaringen van deze, tot nu toe, geweldige Astra
Tevreden opel rijder
Deze Astra nu 5 jaar in bezit. Nog steeds erg tevreden. Elk jaar zijn beurten gehad en geen extra kosten. Tot de laatste dus. Onderdeel van rembekrachtiging defect. Trok beetje naar links. Garantie was al verlopen, maar bij van Mossel via Opel gaven ze 40 % korting op het onderdeel, omdat m`n Astra pas 5 jaar oud is en pas 30000km op de teller heeft staan. Ook nog 2 nieuwe banden erop laten leggen. Ik heb alle kosten over 5 jaar opgeteld en kom zo uit op € 387,- per maand. Afschrijving meegeteld. Hier kun je toch een leuke auto via private lease van rijden. Verbruik is i.v.m. korte afstanden meestal rond 1l op 13km. Wel wat windgevoelig op de snelweg. Raamstijlen best wel dik, maar dit zie je tegenwoordig bij heel veel modellen. Alle elektronica werkt na 5 jaar nog steeds zonder problemen. Verder een ontzettend fijne auto om in te rijden.
PRIVATE LEASE Opel Astra

Uitgelicht aanbod