Mitsubishi Lancer Wagon 1.6 Inform (2007)
Uitvoering | Lancer Wagon 1.6 Inform |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2008 |
Op zoek naar een vervanger voor de fiat uit 2004 en de nodige problemen met europese auto’s was ik op zoek naar een japanse of koreaanse auto met ruimte en betrouwbaarheid. Na achtereenvolgens een Suzuki Liana (te weinig ruimte oubollig uiterlijk), hyundai matrix (blikkerig,twijfels) en mitsubishi space star(leuk maar net niet) te hebben bekeken kwamen bij de mitsubishi Lancer Wagon terecht.
Na een proefrit was ik om en gevraagd aan de dealer of hun demoauto te koop was
waarop positief werd geantwoord.
na een week bedenktijd en een goed inruilvoorstel toch maar besloten om de koop door te laten gaan en sinds een week zijn wij de trotse eigenaar van de auto
pluspunten:
Ruimte zowel voorin als op de achterbank
degelijk gevoel geen rammeltje of kraak te bekennen
voldoende vermogen van de motor gezien het gewicht van de auto
wegligging,sturen,remmen voelt sportief, degelijk en betrouwbaar.
minpunten
lawaai van opspattend grind e.d. is duidelijk te horen in de wielkasten
mijns inziens een ondergewaardeerde auto
Dealer:
de behandeling mogelijk tot het doen van een proefrit en het verloop van het gesprek bij de dealer(Frans Borgmeyer te Zwolle) is uiterst positief verlopen.
20600 km
bevalt nog steeds prima na al dat europeese spul wat ik hiervoor gereden heb is dit nog steeds een genot, geen storingen of defecten.
Rijdt prima geen rammels of kraakjes te horen.
22000 km
door echtscheiding zijn wij genoodzaakt de mitsubishi te verkopen en heb ik een opel astra G 3 deurs weer gekocht
waarvan ik zeker weer verslag zal doen.
niets en gezien de reputatie en leeftijd verwacht ik dat ook niet
20600 km
geen problemen