Mitsubishi Colt CZ5 1.5 Ralliart (2009)
Uitvoering | Colt CZ5 1.5 Ralliart |
Bouwjaar | 2009 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
Eerste turbo ervaringen
Mijn nieuwe Ralliart(zwart) is voorzien zwarte 17 inch velgen met 215/40 banden en verchroomde spiegelkappen en afneembare trekhaak voor de fietsendrager.Ja,lekker toeren en af en toe lekker racen,maar fietsen doen we ook graag vandaar die trekhaak.De binnenkant is opgeleukt met de zilveren ringen om de klokken en tellers.Bij het wegrijden van de garage wilde de eerste versnelling niet zonder gekraak(net of je de koppeling niet ver genoeg intrapt)ingeschakeld worden???Eerst maar even voorzichtig proberen en inderdaad na een paar keer werd het beter en nu heb ik er geen last meer van!Verder vind ik echt alles aan deze auto,in vergelijking met de colt sky super.De kracht(turbo),geluid,looks,verlichting,wegligging enz enz enz enz. O,ja wat dacht je van de schaduw achter de wijzers van km en toeren teller in het donker,echt prachtig.In een andere review staat dat er een 6-cd wisselaar inzit,maar deze ben ik nog niet tegen gekomen? Als ik wat meer km heb gereden zal ik terug komen op verbruik(lekker belangrijk)wegligging,gebreken enz.Tot nu toe ben ik super in mijn nopjes met mijn zwarte Ralliart.
PRIVATE LEASE Mitsubishi Colt