Mitsubishi Colt CZ3 1.5 Intense (2009)

autoreview

Mitsubishi Colt CZ3 1.5 Intense (2009)

Signalement

UitvoeringColt CZ3 1.5 Intense
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2015
KM-stand bij aanschaf92.000 km
KM-stand laatst112.644 km
Lezerswaardering: 43%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

de'n nieuwe daf

jaja, een mitsubishi colt. en dat nog de 1 na dikste versie en ben er zeer trots op ook. zoals in de revieuw van de honda jazz kon je uitgebreid zien dat erg blij ben met de colt. en dat is ook zo. want alles zit er ook op wat het rijden in de colt ook leuk maakt. ik ga er niet een lang verhaal van maken maar ook bij de colt komt er een verbruiksmonitor. is wel interesant of een dikke motor zuipt of zuinig is. dat moet nog blijken maar nadere revieuws komen er als ik wat meer weet van de auto.

top auto met hopelijk weinig...

 • 98.000 km

ja, een auto die mij nog niet in de steek heb gelaten. en dan bedoel ik dat ik er wel met plezier in rij alleen grote vrees heb dat er iets gaat gebeuren. want hij heb schade gehad en weet niet wat er mee is gebeurt. maakt een bijgeluidje rechts achter maar voor de rest rijd hij goed en doet hij het naar behoren. alleen helaas heb ik het vebruik niet meer gemeten. heb er alleen nog maar korte ritten en veel in de bebouwde kom gereden en een echte rit heb ik niet gemaakt met de colt.
maar met een 4000 kilometers erbij ben ik wel blij dat de demping, het sturen en de stoelen veel confort biedt. binnenkort een onderhoudsbeurtje geven want dat heb hij helaas ook al een aantal jaren niet meer gehad (is hij wel aan toe). en helaas, ieder huisje heeft zo zijn kruisje vind ik dat de kleine zijraampjes bij de spiegels voor veel dode hoek zorgen en dat er compleet een fietser achter verschuilt kan raken en over het hoofd kan zien, beetje gevaarlijk. maar voor de rest heerlijke auto.

rustig aan

 • 112.644 km

ja, we zijn al weer een paar jaar verder en ik zie toch wel dat ik de colt al vrij lang heb. is ook niet bijzonder gek want hij is gewoon zo degelijk. kwa smaak moet je net van houden maar hij rijd erg goed. en nogsteeds.
ja de titel zegt het al, rustig aan doen en dat is niks gek ook want ik heb een peugeot django. en dat is helaas geen auto maar een scooter en maak ik daar lekker veel kilometers mee. veel goedkoper en rijd de auto 1x hooguit 2x per week. vooral als het nat is buiten rijd hij wel maar voor de rest niet dus kan niet zeggen wat er aan mankeert. ja, helemaal niks. dus het beestje mag lekker rustiger aan doen en ik denk waarschijnlijk voor deze ook het laatste verslag van de colt. ik kijk al verder naar een goedkopere, en auto en nog nieuwer maar ik denk dat ik deze lekker blijf rijden.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens