Mitsubishi Colt CZ3 1.3 Invite (2008)

Mitsubishi Colt CZ3 1.3 Invite (2008)

UitvoeringColt CZ3 1.3 Invite
Versnellingen6, Semi Automaat
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2023

We moeten goedkoper...

Zo dan, na onze laatste LPG auto hebben we alles afgewogen en besloten dat we best kleiner zouden kunnen en vooral goedkoper. Na jaren lang middenklassers gereden te hebben werd het ons nu toch wat te kostbaar. Vooral omdat de laatste 2 auto's op LPG best wat problemen gaven en de belastingen alleen maar omhoog gaan gingen we op zoek naar een kleinere zuinige auto. Aanvankelijk wilde we wel weer voor een grotere auto gaan ivm comfort en omdat mijn scootmobiel soms mee moet. Maargoed dus toch na afwegen en zoektocht gestart naar een kleinere. De auto moet voor mij vooral goed zitten Na wat advies van mijn garage en van een vriend zochten we naar een Yaris vanaf 2007 of een Colt zo nieuw mogelijk voor ons budget. Een knappe Yaris vinden voor onder de 2500 bleek knap lastig. Volgens mijn garage was een Colt een goede 2e keuze (of eigenlijk ook een goede eerste keus) Dus gingen we op zoek, t/m 2008 had de Colt nog een ander neusje dan vanaf eind 2008. Uiteindelijk kwamen we uit bij een 3 deurs 1.3 van eind 2008 met het 'nieuwe neusje'. We vonden deze via Marktplaats bij een handelaar in de buurt van Zwolle. Na de scootmobiel gepast te hebben en een proefrit te hebben gereden hebben we de knoop doorgehakt en nog wat van de prijs afgepingeld. Uiteindelijk voor €1800,- de auto meegenomen zonder poetsbeurt. De auto is altijd goed onderhouden en er zitten vanaf 2017 een lading rekeningen bij en een boekje is ingevuld. De auto voelt goed, rijdt erg fijn, zit goed en loopt lekker zuinig 1.16/1.17. Nu een dikke week in bezit en er komen vast meer updates als dat nodig is...

9,5

PRIVATE LEASE Mitsubishi Colt