Mitsubishi Colt 1.5 Instyle (2007)

Mitsubishi Colt
Mitsubishi ColtMitsubishi ColtMitsubishi ColtMitsubishi ColtMitsubishi ColtMitsubishi ColtMitsubishi Colt - interieurMitsubishi Colt - interieur

UitvoeringColt 1.5 Instyle
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2008

Colt CZ5 1.5 D'azur

Sinds 9-2008 in mijn bezit, als opvolger van mijn Audi A2 uit 2001 die vervangen moest worden omdat er steeds meer problemen mee waren. op internet naar een vervanger gekeken en kwam toen al gauw op de Colt uit. Dit vanwege de betrouwbaarheid en value for money.

Zonder inruil een goede deal kunnen sluiten en toen trotse bezitter van een zwart Colt 1.5 D'azur uit 2007 met 5.000km op de teller.

De D'azur is een aktiemodel met een goede standaard uitrusting;

16" lMV
Airco
Lederen stuurwiel met blauwe accenten
Bekleding met blauwe baan en stiksels.
Regen- en lichtsenor
Getinte ramen vanaf de B-stijl
electrische ramen en spiegels
2x fabrieks gemonteerde schuif- kanteldaken.
Fabrieksradio met mp3 ondersteuning
Boardcomputer
C.p.v op afstand bediening

Dit aktie model werd alleen geleverd met de krachtige 1.5 motor(109pk).

De rijeigenschappen zijn goed te noemen, mede door de krachtige motor. Hier kan je heel verassend als eerste weg zijn bij het stoplicht(0-100 in 9.7 sec) en kan doorlopen op de teller tot 209 km/h. De motor is sloepel in tussensprintjes, waarbij als enige nadeel de motor zich goed laat horen. Ik rij veel in de ochtendspits en kom dan tot een verbruik van 7,2l/100km en op de snelweg 6,3l/100km. Wat mij opvalt is dat de motor bij 121km/h meer herrie gaat maken en dat bij 127 km/h weer rustiger wordt, hebben meer mensen hier last van?

Van binnen geeft de Colt een zeer ruim gevoel en kan met mijn lengte(1.97) goed in de auto zitten. De Colt heeft als een van de weinige in zijn klasse een verschuifbare en uitneembare achterbank ik 2 delen. er handig als je wat grotere dingen wil vervoeren(standaard kofferbak is namelijk nogal krapjes maar kan je heel simpel vergroten door de bank naar voren te schuiven.

Betrouwbaarheid is zeer goed te noemen ik heb in 1.5 jaar tijd zo.n 23.000 km gereden en heb de auto alleen voor een onderhoudsbeurt hoeven brengen. Kosten voor de 2e (grote) beurt waren toen 350,-(Bougies,olie en filters).
Goede service van de dealer(Tinholt, Velserbroek)Vriendelijk aan de receptie en auto netjes gewassen weer retour.

Helaas moet ik van mijn Colt afscheid gaan nemen omdat deze te klein is geworden vanwege gezinsuitbreiding.

PRIVATE LEASE Mitsubishi Colt

Lease'm