Mercedes-Benz S 500 Lang (1999) #2

autoreview

Mercedes-Benz S 500 Lang (1999)

Signalement

UitvoeringS 500 Lang
Versnellingen5, Automaat
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2014
KM-stand bij aanschaf174.447 km
KM-stand laatst175.073 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Ervaring MB S500 L

 • 175.073 km

Mercedes S500L klinkt natuurlijk wel leuk en het rijden met luchtvering en zo ongeveer alles op en aan een auto om het leven te veraangenamen ook. Toch blijft een een rode draad door deze auto en eigenlijk al die ander Mercedessen doorlopen, roest.... Bij dit prestigieuze merk zouden ze toch eens een keer hebben moeten leren van hun fouten zou je denken maar helaas. Bovendien is al die luxe leuk maar ohoh als het niet meer werkt. Ik wilde er ooit 1 een keertje in mijn leven hebben en dat is dus gebeurt. Maar daar is dan ook meteen weer een einde gekomen aan de behoefte. Rijdt fantastisch en schakeld heerlijk. Maar hoe je het ook wend of keert, geef me dan toch maar weer de Lexus LS 430, wat een verschil in kwaliteit, rammeltjes en gevoeligheid van de electronica. Voor een ieder die er ook ooit aan denkt, koop er maar 1 maar hou rekening met een redelijk bedrag achter de hand voor het geval dat.....

3,8
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (4)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens