Mercedes-Benz E 270 CDI Elegance Select Combi (2001)
Uitvoering | E 270 CDI Elegance Select Combi |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2014 |
Wat een geweldige auto!
Onze Volvo was aan vervanging toe, had inmiddels al meer dan 500.000 km op de teller staan, dan wel op LPG, ze moeten het kunnen hebben maar hij begon toch steeds meer mankementen te vertonen.
We hadden deze Mercedes al eerder zien staan bij de Wensink garage hier in de buurt, geprobeerd een proefrit te maken maar helaas deed de automaatbak niks! Vandaar dat we hem destijds hebben laten staan.
Een aantal weken later hebben we hem te koop zien staan bij een handelaar en toch maar een proefrit gemaakt, na de proefrit toch maar de knoop doorgehakt en de auto gekocht!
De eerste dagen een hele hoop gereden met de auto, om een beetje te wennen aan zijn rijgedrag, al snel aan gewend! Wat een heerlijk rijdende auto is dit! De automaatbak schakelt perfect en geen gekke geluiden of iets dergelijks. Na 2 dagen ging toch de thermostaat kapot, de motor werd niet goed warm en dus de kachel ook niet, de thermostaat werd door de garage vervangen onder garantie!
Vanaf nu hopen op een heleboel zorgeloze kilometers, ik hou jullie op de hoogte!