Mercedes-Benz B 200 Turbo (2006)

autoreview

Mercedes-Benz B-klasse
Mercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasse - interieurMercedes-Benz B-klasse - interieurMercedes-Benz B-klasse - interieurMercedes-Benz B-klasse - interieur

Signalement

UitvoeringB 200 Turbo
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2006
KM-stand bij aanschaf1 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Januari mocht ik dan eindelijk de sleutels in ontvangst nemen van mijn nieuwe MB 200 turbo. Met een ruime 190pk is de auto lekker vlot. De B rijdt lekker en voelt zeker en solide. Ook de afwerking aan de binnen- en buitenzijde is, naar mijn bescheiden mening, van een behoorlijk nivo. De binnenruimte is zeker ruimer dan de buitenkant doet vermoeden, knap gedaan! Het Easy Vario systeem is zeker een aanrader! Wat ik echter als nadeel wil geven is de zeer lichte besturing van de Bklasse. Hierdoor raak je wat ’feeling’ kwijt. Op rechte stukken weg zijn stuurcorrecties nodig, wellicht komt dit door deze lichte besturing. Dat de spiegels niet handmatig zijn in te klappen bevreemd mij, inklapbare spiegels zijn dus alleen als optie van 500eur te verkrijgen! Dat het verbruik hoger ligt dan de opgegeven norm (10.5L/100km), zal ik niet als nadeel aangeven, dat neem je voor lief bij een auto met een dergelijke motorisatie.

PROBLEMEN

Tot nu toe geen problemen.

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz B-klasse

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens