Mercedes-Benz B 200 (2007) #2

autoreview

Mercedes-Benz B-klasse
Mercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasse - interieurMercedes-Benz B-klasse - interieurMercedes-Benz B-klasse - interieurMercedes-Benz B-klasse - interieur

Signalement

UitvoeringB 200
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2015
KM-stand bij aanschaf96.000 km
KM-stand laatst120.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Regeneratieventiel

 • 120.000 km

Hallo, allemaal.
Sinds okt.-2015 ben ik in het bezit van een MB-B200, benzine uitvoering, automaat. Geweldige auto met alle luxe die je kunt wensen. Wij, als "oudere" deelnemer aan het verkeer met kwaaltjes, vinden de instap uitstekend. Echter in het begin is bij aankoop de draaiknop van de ventilator doorgebrand, bleek later. Door de dealer netjes vervangen en heeft sindsdien geen problemen meer opgeleverd.

In april van dit jaar begon ineens onder de motorkap een tikkend geluid te horen. Leek net een klep dat niet goed liep. Bleek bij navraag bij de dealer het "regeneratieventiel" te zijn. Dat is een tankontluchtingsklep dat het koolstoffilter leegmaakt van benzinedampen. Vroeger had je een pijpje dat open stond met de buitenlucht, maar dat mag wegens milieu-overwegingen niet meer.
Tenminste, dat had men mij verteld.

Heeft iemand hier wel eens van gehoord of ervaring mee gehad? Is dit schadelijk als ik het laat zitten, maar ontzettend irritant als ik hier niets aan doe.
Graag op korte termijn antwoorden, zodat ik in oktober-2017 bij de grote beurt dit kan vervangen.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz B-klasse

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens