Mercedes-Benz A 160 BlueEFFICIENCY (2009)

Mercedes-Benz A-klasse
Mercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes A-klasseMercedes A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes A-klasseMercedes A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasse

UitvoeringA 160 BlueEFFICIENCY
Bouwjaar2009
Jaar van aanschaf2009

J W Bruens

Sinds juli jl. onze nieuwe Mercedes A in ons bezit. Let wel sinds 1998 onze 6 Mercedes. 4x A. 1x Vaneo en 1x B.
Deze nieuwe A ziet er niet alleen goed uit, hij rijdt erg goed.In de zomer grote bergritten gemaakt in zuid Duitsland en Oosterijk.
Geen centje pijn alles erg goed gegaan. Div. bergpassen bereden.
Het vermogen van 95 pk is ruim voldoende. Ik had hem iets zuiniger verwacht ivm het start en stop systeem. Maar OK het kan er mee door. Tot op geen geen mankementen en geen druppeltje olie verbruikt.
Het comfort is uitstekend. Precies wat je van een Mercedes mag verwachten. De stoelen zitten is echt perfekt.
Er is sinds de eerste A140 wel wat verbeterd. Onze auto's zijn bij diverse dealers aangeschaft. Alle tot nu toe geleverde service van de dealers was OK. We hebben echt geen punt van kritiek kunnen vinden. Wat tegenveel was de lange levertijd. Deels onze egen schuld. Wij hebben deze A van af de basis volgens onze eigen specificatie laten optuigen.
Je kunt deze auto redelijk schakellui rijden. Hij pakt snel in hoge versnellingen op.
Meer vermogen dan 95 pk is bij een A niet nodig.
Een absolute aanrader!!!

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz A-klasse