Mercedes-Benz A 160 BlueEFFICIENCY (2012) #2

autoreview

Mercedes-Benz A-klasse
Mercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes A-klasseMercedes A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes A-klasseMercedes A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasseMercedes-Benz A-klasse

Signalement

UitvoeringA 160 BlueEFFICIENCY
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2012
Jaar van aanschaf2021
KM-stand bij aanschaf111.000 km
KM-stand laatst134.000 km
Lezerswaardering: 20%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

`stil, geen sprinter, verbruik hoger dan verwacht

 • 112.000 km

De auto rijd comfortabel, is relatief stil. Het verbruik valt toch wel tegen. Het is geen sprinter.

beter gevoel

 • 116.000 km

Na een goede servicebeurt en veel snelweg rijd het nu toch een stuk fijner. Hij is pittiger en verbruik iets minder. Kennelijk veel stad ritten gehad en /of een rustiger iemand in gereden. Wel nog even stil en rustige motor. Ben er tevreden mee.

Einde Mercedes A 160

 • 134.000 km

Na lang beraad de Mercedes ingeruild voor een Ford B max. De mercedes ging steeds meer tegenstaan. Hoog verbruik en het rijden viel steeds meer tegen. Na een test rit in de Ford was ik verkocht. In het verleden vaker Ford gereden. Twee maal wat anders geprobeerd. Ik kwam toch weer terug op Ford. Voelt vertrouwder dan de voorgaande auto's. Dus einde Mercedes en nooit meer Mercedes niet mijn soort auto.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  5
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Mercedes-Benz A-klasse

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens