Mazda Xedos 9 2.5 V6 (2002) #2
Uitvoering | Xedos 9 2.5 V6 |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Limousine
Toen ik in deze wagen stapte en de parking afreed van de garage dacht ik meteen, ja, dat is hem!! Hij was 8 jaar en er stonden 80000km op. Ik hou namelijk van grote wagens die zacht rijden. Ik mocht hem hebben voor 5000euro's Nu, 12 jaar later, 145000km op de teller, is het nog steeds een zalige wagen om mee te rijden. Ik heb alleen de normale slijt en onderhoudskosten gehad. Nu er met de jaren wel veel krassen op zaten en er laats nog iemand tegen gereden was heb ik op aandringen van mijn zoontje hem laten wrappen in mat zwart en ben ik hem een klein beetje gaan tunen. Ramen donker, rode remklauwen, andere radio erin. Het is nu zo'n beetje een patserbak ??? Hij rijdt vlotjes met de automaat, het verbruik is nu tegenwoordig wel niet zo leuk, maar ik rij dan ook niet zoveel km per jaar. We gaan nu wel meer naar meetings van Mazda en doe ook mee bij de New timers. ? Deze wagen heeft me nog nooit in de steek gelaten, hopelijk blijft dit zo. Daar er van dit model niet veel wagens rond rijden, zeker niet in België is het zowat een exclusieve wagen, velen denken nu hij gewrapt is dat het een Mercedes is.