Mazda 6 Sport 1.8 Touring (2003)
Uitvoering | 6 Sport 1.8 Touring |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Na een vakantie met het driekoppige gezin waren we het met elkaar eens dat, met gezinsuitbrijding op komst, er een maatje groter moest komen. Aangezien onze vorige 323 een uitermate plezierige en probleemloze auto was, moest er weer een Mazda komen.
Vanaf de introductie van de Mazda6 vind ik dat al een geweldig uitziende auto, heel wat anders de ’burgerbakken’ van Duitse makelij.
Na enige maanden orientatie op internet van kilometer/prijs verhouding de juiste keuze kunnen maken.
Een strato blue hatchback. Deze auto is standaard al erg compleet, maar door de vorrige eigenaar nog uitgebreid met DVD navigatie, achteruitrijsensoren, cd-wisselaar. Zelf de auto nog op Mazda 16’ lichtmetaal laten zetten.
Vanaf het moment van afleveren tot de dag van vandaag al veel plezier aan de auto beleeft. Motor heeft voldoende kracht in huis om onder alle omstandigheden mee te komen in het verkeer. De auto ligt ook, net als de 323, onder alle omstandigheden goed vast op de weg.
Ben erg benieuwd wat en waar deze wagen ons nog gaat brengen.
- Er bevindt zich wat vocht achter één komplampunit.
- Betrouwbaarheid4
- Prestaties4
- Comfort5
- Kosten4
Uitgelicht aanbod

Test: Mazda 6 Sport en SportBreak (2022)

Max Verstappen wint met flinke voorsprong in Monaco

Opel Insignia Grand Sport GSI Edition Bitter – In het Wild