Mazda 323 FastBreak 2.0 Sportive (2002)
Uitvoering | 323 FastBreak 2.0 Sportive |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Deze auto heb ik in 2006 aangeschaft en is na ruim 5 jaar de 2e auto geworden. 1e auto is nu een zuinige Clio diesel.
Na de Laguna wilde ik toen ik een wel wat sportievere auto. Geen min punten over deze auto, alleen de inruilwaarde. Omdat ik er veel te weinig voor terug kreeg hou ik hem gewoon als nieuwe 2e auto. Het is een "Gti" maar heeft niet de naam.
Is gewoon een dijk van een auto. Zeer goede wegligging, comfortabel en uiterst betrouwbaar.
Een jaar na aankoop zelf de D riem vervangen. Over 80.000 km totaal geen bijzonderheden. Alleen zijn beurtjes voor de olie en filters.
Verbruik van deze auto ligt tussen de 1 op 11 / 12.
Enige punt is dat hij niet echt superstil is, zeker niet in vergelijking met mijn Clio diesel
Update.
Voor iemand die een betrouwbare tweedehands auto wil is dit een goede keuze. Tot nu toe mijn meest betrouwbare auto. Enige bijzonderheid dat ik begin dit jaar 2 stangetjes van de voorwielophanging vervangen heb. De enige echte reparatie tot nu toe. Voor de laastste apk niets eens vooraf nagekeken. Is onze 2e auto. Na een enorme hagelbui twee jaar geleden veranderd in een "poffertjespan". Daarmee is wel de restwaarde gekelderd. Helaas.
Volgend jaar gaat hij er uit. Hebben dan nog maar 1 auto nodig.