Mazda 2 1.6 Sportive (2003)

Mazda 2
Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2Mazda 2 - interieurMazda 2 - interieur

Uitvoering2 1.6 Sportive
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2003

Ik heb deze auto nieuw gekocht. Vorige auto was een Premacy. Ik dacht wel over te kunnen stappen op een kleinere auto. Op zich bevalt de auto redelijk. Mindere punten vind ik de motor. Op het gebied van geluid van de motor tegen en ik vind de motor niet soepel. De zit is redelijk tot goed, maar de stoelen zijn te kort en erg hard.
Accessoires voor de auto zijn gewoonweg onbetaalbaar. Ongeveer 290 euro voor een paar dakdragers. Nou vraag ik je...
Het verbruik van de auto op de snelweg (met gebruik van cruise-control) valt mij bijzonder tegen. 1 op 14 wordt soms gehaald, maar de 1 op 16,5 die wel eens genoemd wordt, kan mijn inziens alleen maar gehaald worden als je de auto de resterende kilometers gaat duwen.

Aan de auto zijn tot nu toe vervangen: kabel voor de standen te regelen mbt voorruit/voeten/gezicht etc. Deze bleef en blijft hangen bij warm weer en bij kouder weer. Vervanging heeft niet geleid tot verbetering. Deurvanger is vervangen omdat deze knakte. Stekker van de airco is vervangen omdat er twee draden waren afgebroken. Ruitmotor bestuurderszijde is vervangen omdat deze een eigen leven ging leiden. Ook is de radio helemaal in het begin vervangen. Ook is er een bougiekabel vervangen omdat deze sluiting maakte.

5-8-2005. Heb weer een Mazda Premacy gekocht. Deze keer een touring. Heb deze Premacy nieuw gekocht in januari 2005. Ben weer een tevreden mens.

5,5
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Mazda 2