Lexus RX 450h Luxury (2010) #2
Uitvoering | RX 450h Luxury |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Geweldige auto!
Heb de Lexus aangeschaft als vervanging van mijn Jaguar XK én mijn Opel Zafira. Naast de Jag hebben wij een gezinsauto nodig, maar de Zafira stond vooral stil in de garage en dat vond ik zonde.
Heb de Lexus gekozen op basis van comfort, (verwacht) verbruik en imago; weer eens wat heel anders naast alle collega's met Volvo XC's en sinds kort V60 plug ins (of Mitsubishi Outlanders).
Wat luxe, comfort en rijgenot bevalt de Lexus uitstekend. Ook het hybride rijden met CVT, maar met ook een 3,5 liter zescilinder, is een geheel nieuwe ervaring. Heerlijk rustig rijden, voldoende power én motorgeluid als je een peut gas geeft. Navigatie en gebruik van muis vind ik uitstekend en de ook wel op Internet te vinden commentaren daarop snijden wat mij betreft geen hout. De Jaguar had een touchscreen en dat levert echt geen voordeel op.
Wat verbruik betreft valt de Lexus een beetje tegen. In Duitsland meer dan 10 liter op 100km, maar toegegeven; ik rijd daar boven de 160km/u. Afgelopen zaterdag in Nederland, op Ecostand en met 140 km/u nam dit al af tot 9,4 L/100km.

Lexus RX 350 President, Youngtimer, 100% onderhouden, Schuifdak, Leer, Afn.Trekhaak, El. achterklep, Xenon, Stoelkoeling, Memory, Navi, Cruise, Clima, P sensoren, Head up display
- 2010

Lexus RX 450h Hybrid 299pk CVT President - luchtvering - Youngtimer met 12 maanden Bovag garantie !
- 2010

Lexus RX 350 Executive | Youngtimer | Leer | Trekhaak.