Lexus IS 300h Business Line (2017) #2
Uitvoering | IS 300h Business Line |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
De perfecte auto
De lexus IS300h rijd ik nu sinds februari 2023. Wat een fantastische auto is dit. Ik heb hiervoor een Ford Puma gereden, dit is een wereld van verschil. De Lexus IS300h is lange tijd mijn droomauto geweest, wat ben ik blij elke dag dat ik hierin kan rijden. De geruisloze maar toch brullende 2.5L viercilinder geeft een fantastisch vermogen af van 224PK. Dit is goed te voelen met het optrekken, het is een erg snelle auto waarmee je lekker voorbij de andere auto's kan vliegen.
Ik rijd veel in de stad, ik was bang dat deze auto daarvoor te onhandig en groot zou zijn. Integendeel, ik heb nog nooit problemen gehad met de grootte van de auto. Ik kan hem altijd kwijt en door de hulp van de goede parkeercamera ervaar ik hier nooit problemen mee.
Op het moment rijd ik gemiddeld 7 liter op de 100km, dit is met een erg sportieve rijstijl en de auto zal bij mij ook nooit in de 'eco' stand staan. Mocht ik erg mijn best doen krijg ik het verbruik richting de 6 liter op de 100km.