Land Rover Range Rover Velar P250 2.0 SE (2018)

autoreview

Land Rover Range Rover Velar P250 2.0 SE (2018)

Signalement

UitvoeringRange Rover Velar P250 2.0 SE
Versnellingen8, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2018
Jaar van aanschaf2018
KM-stand laatst48.500 km
Lezerswaardering: 27%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Mooi maar meedogenloos

 • 48.500 km

Ik was zo gelukkig toen ik mijn Velar kon afhalen en was nog bij de eersten op de weg met dit model. Je zag hem nog nergens. Dus ik was wel stiekem een beetje fier want er werd omgekeken naar dit model. Alles ging goed tot ik opeens voelde dat de temperatuur achterin snikheet was terwijl de temperatuur vooraan op 20° afgesteld stond. Daarvoor is mijn Velar tot 5 maal toe bij Range Rover binnen geweest maar de fout hebben ze nooit gevonden. Wel hele zware rekening voor zijn eerste onderhoud! En vermits ik als ex professioneel in het vak weet wat zij "maar" doen bij dat eerste onderhoud, was ik al vlug van mijn melk. Toen het digitale dashboard ook nog eens kuren begon te krijgen, en bij momenten flikkerde zoals een volwassen kerstboom, en bij momenten volledig weigerde, kreeg ik toch schrik. Ik dacht dat mijn Velar erop uit was om mij financieel te stropen en daarom had ik besloten om toch ergens met pijn in het hart die flinke uit de kluiten gewassen jongen te verkopen.

2,5
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (7)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens