Lancia Lybra SW 2.4 JTD LX (2002)
Uitvoering | Lybra SW 2.4 JTD LX |
Bouwjaar | 2002 |
Jaar van aanschaf | 2013 |
In opvolging van mijn ex-lybra een 2.4jtd Intensa aangeschaft,was eigenlijk op zoek naar een goede fiat bravo 1.6 jtd tot ik deze bij de dealer zag staan.Een prijs waar je een goede elektrische fiets voor koopt,bomvol opties(xenon,bose navi,leder/alcantara,cruise control...) en een jaartje garantie op motor en boite.
Weer een paar jaar op het hetzelfde dashboard kijken deed me twijfelen maar na een eerste rit huiswaarts was dit gevoel snel verdwenen...wat een motor!Totaal een andere wagen tov de 1.9jtd,zelf bij rustig rijden puur genieten.Heb zelf de indruk het verbruik lager is maar zal ik binnekort meer over weten.
Zit wel wat kleine gebruiksschade op,denk het meeste eruit te krijgen met goed poetsen/polijsten.
De eerste 7000km zitten erop dus een kleine tussenstand.
Het verbruik zit rond de 6.3 gemiddeld,5.3 lange afstanden autostrade haalt deze makkelijk.
Ik laat ze nooit volledig zakken maar kon er bij deze niet aan ontkomen,het raammechanisme is gebroken,mijn eerste op 5 jaar tijd,zelf vervangen voor 100 euro.
Andere kosten waren het preventief vervangen op leeftijd van de distributieriem spanrollen en multiriem en het bijwerken van enkele deukjes.
Geen erge zaken dus te melden,op naar het eerste onderhoud...
Groeten s