Kia Picanto 1.0 CVVT First Edition (2017) #3

Kia Picanto
Kia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia PicantoKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-LineKia Picanto GT-Line

UitvoeringPicanto 1.0 CVVT First Edition
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2017

Picanto is een heerlijke auto

We hebben de Picanto nu 3 jaar en het blijft een lekkere, kleine auto. Wij rijden gemiddeld 1 op 20 en dat met redelijk wat "stads" kilometers, maar ook snelweg.
Kleine, maar best ruime auto van binnen, die van alle gemakken is voorzien. Ik kan er met 1,89m best goed in zitten en dan kan er ook nog een kind van 13j achter mij zitten.
Geen problemen mee gehad, gaat alleen voor onderhoud naar de dealer.
Natuurlijk is de kofferbak niet zo heel groot, maar dat weet je als je dit type auto koopt.
Wij zijn er erg blij mee.

PRIVATE LEASE Kia Picanto