AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Kia Picanto 1.0 CVVT First Edition (2017) #3
Uitvoering | Picanto 1.0 CVVT First Edition |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
Picanto is een heerlijke auto
We hebben de Picanto nu 3 jaar en het blijft een lekkere, kleine auto. Wij rijden gemiddeld 1 op 20 en dat met redelijk wat "stads" kilometers, maar ook snelweg.
Kleine, maar best ruime auto van binnen, die van alle gemakken is voorzien. Ik kan er met 1,89m best goed in zitten en dan kan er ook nog een kind van 13j achter mij zitten.
Geen problemen mee gehad, gaat alleen voor onderhoud naar de dealer.
Natuurlijk is de kofferbak niet zo heel groot, maar dat weet je als je dit type auto koopt.
Wij zijn er erg blij mee.
PRIVATE LEASE Kia Picanto

Kia Picanto 1.0 CVVT PlusLine / Airco / Camera /Velgen/ Bluetooth / Elek Ramen V /
- 2017
€ 9.450

Kia Picanto 1.0 T-GDI X-Line / Keyless / Leder / Camera / Cruise / Stoel+Stuur verw. / Applecarplay - Androidauto /
- 2020
€ 9.950

Kia Picanto 1.2 MPi 84pk 5-zits GT-Line | carplay | Navigatie | stuur en stoel verwarming |
- 2018
€ 13.740
Kia Picanto 1.0 T-GDI GT-Line (2018) - Op de rollenbank
Praktijkervaring
Praktijkervaring Kia Picanto: dit vinden eigenaren van hun Koreaanse A-segmenter
Kia Picanto 1.0 T-GDI - Op de Rollenbank
Vergelijkende test
Test: Hyundai i10 - Kia Picanto - Mitsubishi Space Star - Peugeot 108 - Renault Twingo - Volkswagen
Vergelijkende test