Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine (2021) #2
Versnellingen | 6, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2023 |
van scross naar niro
een maand geleden heb ik mijn niro PHEV opgehaald. De suzuki scross had in inmiddels twee jaar met veel plezier gereden maar omdat ik de benzineprijzen meer dan beu ben en ik 16 zonnepanelen heb was de overstap naar PHEV wel zo makkelijk. Twee dagen nadat ik hem heb opgehaald ben ik met mijn zoon naar Adenau geweest (vlak bij de nurburgring) flink wat kilometer gereden en weinig gebruik gemaakt van de PHEV mogelijkheid. Toch een gemiddelde gehaald met voornamelijk hybride rijden van 1 op 23 !! De niro zit iets lager en de kofferbak is volgens mij ook iets kleiner maar de kia is wel meer auto. Sommige dingen mis ik wel zoals het keyless rijden, dat was namelijk wel een groot voordeel. De suzuki was ook feller omdat dit een turbo blok is. al met al dik tevreden, afgelopen 2000 kilometer maar 17 liter benzine gebruikt (dit omdat ik veel korte stukjes rij en daardoor bijna nooit op benzine rij)
PRIVATE LEASE Kia Niro

Kia Niro 1.6 GDi Hybrid DynamicLine Camera LED Trekhaak Carplay Clima Cuise Navi PDC 16''LMV
- 2020

Kia Niro 1.6 GDi PHEV ExecutiveLine | Schuifdak, Stoelventilatie, Elektr. Stoel, Dodehoekdetectie, Leder, Keyless, LED, JBL, Dealer onderhouden, 1e eigenaar, 1300 kg trekgewicht, FULL OPTION!
- 2022

Kia Niro 1.6 GDi PHEV ExecutiveLine | CarPlay | Camera | Leder | ACC | LED | DAB+ | Keyless | 18 inch
- 2022