Jaguar S-Type 2.5 V6 Executive (2004)
Uitvoering | S-Type 2.5 V6 Executive |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Heerlijk
Sinds een aantal weken in het bezit van een prachtige S type. De tocht hier naar toe ging niet zonder slag of stoot.
We vonden eerst een hele mooie X type. Deze zag er werkelijk smetteloos uit, keurig onderhouden, weinig KM met NAP. Maar 280 KM van ons huis. We hebben hem gehaald, onze Saab achter gelaten en op de terugweg begon de automaat te haperen. Dit werd de dagen erna steeds erger totdat hij niets meer deed. We hebben een auto moeten huren en veel overleg moeten plegen met de verkoper. Uiteindelijk hebben we de koop ongedaan kunnen maken. Wel een flinke schadepost door huur auto, sleepkosten enz. maar goed, ons geld weer terug.
Toen weer op zoek. Ondertussen gelezen dat de automaatbakken van Jaguar uit die tijd niet de besten zijn. Dus besloten we een handgeschakelde te zoeken.
Uiteindelijk tegen een S type aangelopen...wat een schitterende auto. Ziet er bijna als nieuw uit en rijd zeker als nieuw. Ik heb hem een grote beurt laten geven waarin geen punten naar voren kwamen. Het enige is dat de sensor van de koelvloeistof defect is waardoor hij steeds een melding geeft op de boordcomputer. Ik zal deze zeker gaan vervangen omdat het een makkelijk klusje is en ik mij er aan irriteer.
Ik zal jullie op de hoogte houden als ik wat meer kilometers heb gereden :)