Hyundai Tucson 2.0i CVVT ActiveVersion 2WD (2005)
| Uitvoering | Tucson 2.0i CVVT ActiveVersion 2WD |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2005 |
| Jaar van aanschaf | 2005 |
| KM-stand bij aanschaf | 28 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Met deze auto krijg je waar voor je geld! Mooie auto, fijne uitstraling, redelijke trekkracht ondanks zijn 1437 kg. Waar ik me aan stoor is het zg. naijlen van de motor bij het ontkoppelen. Is hier niets aan te doen.? Met de caravan aan de haak(1200 kg)heeft hij ook geen moeite. Het tweede minpuntje is het verbruik. Dit is wel aan de hoge kant. Met caravan 1 op 7.5!. Zonder caravan 1 op 10, dit ondanks veel autowegkilometers. Volgens de dealer moet dit veranderen als de auto goed ingelopen is, tussen de 15.000 en 20.000 km. Hier zet ik echter een groot vraagteken bij. Ik dacht te weten dat dit bij de nieuwe motoren niet meer nodig was. Tot nu toe niets dan lof over deze auto op deze 2 punten na.
Kleine olielekkage bij de versnellingsbak. Dit was al meteen in de eerste week. Heb drie weken op onderdeeltje moeten wachten, een klein rubber ringetje!
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker
PRIVATE LEASE Hyundai Tucson

Dit zijn de vijf goedkoopste tweedehands auto’s met een hoge instap

Goedkoper dan huren: roadtrip met een auto voor €2.500 die je daarna weer verkoopt

Hyundai Tucson - Opel Antara

Hyundai Tucson 2.7i V6 StyleVersion (2006)