Hyundai Tucson 2.0i CVVT StyleVersion 2WD (2008) #2

autoreview

Hyundai Tucson
Hyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson CrossHyundai Tucson CrossHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson - interieurHyundai Tucson - interieurHyundai Tucson - interieurHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson

Signalement

UitvoeringTucson 2.0i CVVT StyleVersion 2WD
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2015
KM-stand bij aanschaf103.000 km
KM-stand laatst200.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

OUR CAR

 • 200.000 km

Na deze Tucson gekocht te hebben hebben we hem terug gebracht in de originele staat: Gas installatie er van af gehaald. Elk jaar iets herstellen, vernieuwen. Vanaf 2018 meerdere minder goedkope reparaties gehad, maar alles was slijtage en te behappen door mijn vrouw en mij.
Daarnaast ook één keer per jaar naar de schade boer, een hele goed in Westerbork....
Om de auto roestvrij te maken en te houden en soms om gebruiksschade recht te strijken, maar begrijp me niet verkeerd, er is maar zeer weinig schade mee gereden en alleen parkeer en niet goed kijk issues.
Conclusie en deze is gewoon persoonlijk: Een zeer goede, betrouwbare, nooit klassieker wordende vier wielen en een stuur, maar wel de auto van mijn leven en die van mijn meid...

Blijft wel een kanttekening, dat deze stoere bak, wel een stevige slok lust...maar dit is door goed en tijdig onderhoud, volledig volgens de fabrikant zelf, binnen de perken gebleven....allroud, gemiddeld 1op 10 en een half....

Maar dat koste het een enander, niet alleen geld maar ook inspanning en kennis mijnerzijds...dus last but not least, de moeite waard en dat is te zien en dat zijn nu wel mijn woorden hier, maar meestal de woorden die af en toe gezegd worden door onbekenden en ook familie en kennissen.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Hyundai Tucson

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens