Hyundai Tucson 2.0i CVVT ActiveVersion 2WD (2006)

autoreview

Hyundai Tucson
Hyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson CrossHyundai Tucson CrossHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson - interieurHyundai Tucson - interieurHyundai Tucson - interieurHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson

Signalement

UitvoeringTucson 2.0i CVVT ActiveVersion 2WD
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2006
Jaar van aanschaf2020
KM-stand bij aanschaf166.800 km
KM-stand laatst198.500 km
Lezerswaardering: 30%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Noodsprong

 • 198.500 km

Hoge instap benodigd uit een noodsprong maar dit was toen de enige optie die betaalbaar was. Op zich geen verkeerde auto die best veel verbruikt, zeker in de stad, na wat aankoop reparaties verder geen bijzonderheden, garantie werk, na het 1e jaar de auto goed laten onderhouden in de garage, bij mijn 1e apk volledig de achter remmen laten vervangen, drie maanden later de voor remmen laten vervangen, 2e apk kwam hij ondanks zijn leeftijd glasrijk door heen, echter begaf in de zomer van 2022 de airco het, moest de condenser laten vervangen, dat was een kostbare reparatie, maar hij werkt weer, min punten zijn de voordeurstijlen die beginnen door te roesten en water blijft er in de rand van het achterraampje staan wat de kans oproesten vergroot, verder vindt ik dat het schakelen bij deze versie stroef verloopt, vooruit inparkeren is een drama gezien de draaicirkel maar dat komt door de voorwiel aandrijving. Maar ach, gezien de noodsprong een redelijk berijdbare auto.

2,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  3
 • Kosten
  2
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Hyundai Tucson

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens