Hyundai Tucson 2.0 CRDi StyleVersion 4WD (2004)
Uitvoering | Tucson 2.0 CRDi StyleVersion 4WD |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Eigenlijk wou ik eerst de volvo v50 (4wd) want ik vond hem heel mooi. Toen ik er mee ging testrijden (een 2.0d) voelde ik me niet op mijn gemak, hij schokte en maakte ontzettend veel toeren.
Toen ben ik nog naar twee andere dealers geweest waar ik de 1.8 en de 2.4 heb getest maar dat vond ik ook niks. Hoewel de rijeigenschappen behoorlijk waren heb ik toch een beetje naar de ruimte gekeken en hoe ze op het terrein uit de voeten kunnen maar dat was niet veel.
Deze auto is een mooie, snelle, modieuze suv je kan er prima mee uit de voeten zowel op de weg als in het terrein. Het mooiste vind ik het 4wd systeem, als je grip verliest gaat 50% naar de achterwielen en 50% naar de voorwielen en ik moet zeggen het werkt uitmuntend!
Mijn vorige auto, de v70, was eigenlijk voor het terrein bedoeld en dat heb ik toch echt nodig voor mijn werk. U zal wel denken waarom doet hij zo"n "geweldige" v70 nou weg, nou dat zal ik u uitleggen:
drie keer kapotte versnelling
vier keer kapotte distributie riem (of zoiets)
één keer motor ontploft
lak ging er spontaan af
4wd deed het niet meer (2keer)
stoel ging opeens omhoog (was los geschoten!)
en zo nog veel meer dingen die me 11.000 euro armer hebben gemaakt en u leest het goed 11.000 euro!
Maar ja, mijn tucson is veel en veel en veel beter, niet alleen heeft hij meer trekkracht (vind ik), hij is zuiniger (1 op 15), hij is sneller en hij heeft meer luxe waaronder climate control, cruise control, elektrisch verstelbare en verwarmbare stoelen en ik kan wel veel meer dingen op gaan noemen. Wat ik zeer mooi vind zijn de pushbars en de grote uitlaten.
geen in tegen stelling tot mijn 2 jaar oude volvo v 70
PRIVATE LEASE Hyundai Tucson