Hyundai Tucson 2.0i CVVT StyleVersion 2WD (2008) #2

Hyundai Tucson
Hyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson CrossHyundai Tucson CrossHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson - interieurHyundai Tucson - interieurHyundai Tucson - interieurHyundai TucsonHyundai TucsonHyundai Tucson

UitvoeringTucson 2.0i CVVT StyleVersion 2WD
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2015

OUR CAR

Na deze Tucson gekocht te hebben hebben we hem terug gebracht in de originele staat: Gas installatie er van af gehaald. Elk jaar iets herstellen, vernieuwen. Vanaf 2018 meerdere minder goedkope reparaties gehad, maar alles was slijtage en te behappen door mijn vrouw en mij.
Daarnaast ook één keer per jaar naar de schade boer, een hele goed in Westerbork....
Om de auto roestvrij te maken en te houden en soms om gebruiksschade recht te strijken, maar begrijp me niet verkeerd, er is maar zeer weinig schade mee gereden en alleen parkeer en niet goed kijk issues.
Conclusie en deze is gewoon persoonlijk: Een zeer goede, betrouwbare, nooit klassieker wordende vier wielen en een stuur, maar wel de auto van mijn leven en die van mijn meid...

Blijft wel een kanttekening, dat deze stoere bak, wel een stevige slok lust...maar dit is door goed en tijdig onderhoud, volledig volgens de fabrikant zelf, binnen de perken gebleven....allroud, gemiddeld 1op 10 en een half....

Maar dat koste het een enander, niet alleen geld maar ook inspanning en kennis mijnerzijds...dus last but not least, de moeite waard en dat is te zien en dat zijn nu wel mijn woorden hier, maar meestal de woorden die af en toe gezegd worden door onbekenden en ook familie en kennissen.

PRIVATE LEASE Hyundai Tucson