Hyundai Santa Fe 2.7i V6 4WD DynamicVersion (2006)
Uitvoering | Santa Fe 2.7i V6 4WD DynamicVersion |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Sinds 2 weken de eigenaar van een Santa Fe Dynamic Version automaat.
Aan de buitenkant een prachtig ogende wagen die je nog niet zoveel op de weg ziet, al zal dat niet zo lang meer duren als ik de verkoopberichten mag geloven. Jammer dat de levertijd 4 maanden is, wordt toch tijd om daar wat aan te gaan doen bij Hyundai.
Het rijden in de auto is een genot en geef een veilig gevoel. Nauwelijks motorherrie, meer de banden die je hoort, een ruim zicht, netjes afgewerkt aan de binnenkant en een heel handig middenconsole met koeling voor bijv. blikjes drinken.
De blauwe verlichting van het dashboard en alle andere knopjes oogt zeer fraai. Deze verlichting moet je niet te fel zetten, anders wordt je verblindt en oog je als een rijdende kerstboom. De converstatie spiegel is erg handig voor de kinderen op de achterbank, scheelt weer omdraaien en het zicht op de weg verliezen.
Voor het eerst heb ik een automaat en ik wil nu al niet meer zonder, dat is icm. de cruise control wel heel relaxed rijden. Het is niet meer werken in een auto, maar echt cruisen. De mensen die beweren dat een automaat voor ’oude’ mensen is wil ik wel spreken als zij 2 weken in een automaat hebben gereden, daar komen ze wel van terug. De 4*4 zat standaard bij de automaat, beetje vreemd, want ik verwacht niet dat ik dit veel nodig zal hebben.
Hij is alleen wat dorstig voor de huidige tijd, ik rij veel in de stad en 1 op 7/8 is toch wel wat weinig.
Al met al vind ik het een zeer complete auto voor de prijs.
nog geen problemen ondervonden.