Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi VGT 2WD StyleVersion (2007)

Hyundai Santa Fe 2.2 CRDi VGT 2WD StyleVersion (2007)

UitvoeringSanta Fe 2.2 CRDi VGT 2WD StyleVersion
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2007

Na veel onderzoek en vergelijken is de keuze gevallen op de Fanta Fe model 2006/2007 hij ziet er niet alleen leuk en stoer uit maar is ook nog redelijk betaalbaar. Natuurlijk is het bij aankoop van een auto een gok of het verstandig is deze te kopen en zo gingen mijn gedachten ook richting twijfel aangezien het merk Hyundai niet erg betrouwbaar zou zijn volgens vele.

Na aflevering van de auto natuurlijk gelijk gebruik gemaakt van de auto en dan pas vallen je bepaalde punten op, zo b.v. de armsteun houder deze is wat betreft afwerking toch wel erg goedkoop.

Plus punten zijn er genoeg die zijn dan ook al veelvuldig genoemd door andere welke een review schreven en daar stem ik ook geheel in mee.

Ik zal van de week wat foto’s maken van de auto, deze heb ik op dit moment nog niet gemaakt.

De problemen:
- 2 Deuren willen niet goed dicht vallen die moet je redelijk trekken dan pas zit hij vast.. donderdag gaan ze er naar kijken.

- Stuur wijkt erg naar rechts, en trilt erg veel.. ze kunnen het niet oplossen 2 nieuwe banden worden geplaatst.

- Parkeer sensoren zijn vrij lelijk achter geplaatst donderdag gaan ze hier naar kijken.

Er zit vocht in de achterlichten, ook hier gaan ze donderdag naar kijken.

Los van de kleine problemen welke ik zie als oplever problemen heb ik weinig te klagen over deze geweldig mooie auto, het is geen BMW en geen VOLVO, geen Audi.. maar ik ben er wel heel erg blij mee.

Wat ik me alleen afvraag is wat zou het gemiddelde verbruik moeten zijn volgens vele +- 13KM per 1 liter diesel, echter ik rij op een volle tank van 78 euro maar 740Km dat viel me wel een beetje tegen.. zo gek hard rij ik niet, trap hem niet helemaal in ? ....

Kleine update, enkele fotos van de auto... Je ziet ze genoeg rijden maar een foto is natuurlijk altijd leuk.

7,0