AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Hyundai Santa Fe 1.6 T-GDI HEV Premium (2022)
Uitvoering | Santa Fe 1.6 T-GDI HEV Premium |
Bouwjaar | 2022 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Blijvend plezier
Sinds het in ontvangst nemen van de Santa Fe in april 2022, ben ik tot op de dag van vandaag zeer content met deze auto. Het Amerikaans aandoende comfortabele rijgedrag, storingsvrij gedurende de laatste 65k kilometer, het geluid (stil en mooie audio installatie), maken het nog steeds elke dag een feest om erin te rijden.
Aanpassingen: bij 45K km, heb ik de steps en een slag grotere velgen laten plaatsen.
10,0
PRIVATE LEASE Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe 1.6 T-GDI HEV Premium | Geen import |
- 2023
€ 36.995

Hyundai Santa Fe 1.6 T-GDI PHEV Plug-in Premium Automaat / Apple Carplay Android Auto / Elektrische achterklep / Rondomzicht camera / Stuur- en Stoelverwarming / Adaptief CC / Stoelventilatie voor / Achterbank verwarming /
- 2022
€ 39.985

Hyundai Santa Fe PHEV 265pk Automaat Comfort Smart I Trekhaak I Winterpack I Lederen bekleding
- 2021
€ 34.940