Hyundai Lantra Wagon 1.6i GL (1998)
Uitvoering | Lantra Wagon 1.6i GL |
Bouwjaar | 1998 |
Jaar van aanschaf | 2009 |
ruime station
Ik heb deze auto eind oktober gekocht. Hij is niet duur in verbruik, en toch heel ruim, omdat mijn vrouw ook graag boodschappen doet met de auto hebben we deze auto aangeschaft. Hij komt van klokkers auto's in Hilversum. Toen we daar kwamen kregen we uitmuntende service! Mijn vrouw maakte een proefrit en was verkocht. We hebben hem toen gelijk gekocht, en 2 dagen later konden we hem ophalen(hij kreeg een nieuwe APK op kosten van de dealer. Die hij zonder ook maar één probleempje haalde) en sinds toen rijd mijn vrouw er veel mee rond.
Ik vind het zelf ook een fijne auto. Hij ligt erg goed op de weg, is rustig, niet al te snel (niet belangrijk) en vooral erg Zacht. Het onderstel vind ik perfect aanvoelen, en zoals ik al zij met 130 op de linkerbaan kan makelijk je kan nog steeds gewoon rustig muziek luisteren, of met iemand praten. De airco werkt nog redelijk goed. Denk ik? aangezien ik hem in december heb gekocht nog niet kunnen testen. De kachel werkt wel goed, is ook goed te bedienen! cruise control zit er helaas niet op, maar goed is niet van levensbelang, het is een fijne tweede-auto!
Ik hoop dat we er nog veel kilometers kunnen maken! (foto's volgens nog)