Hyundai ix35 2.0i CVVT i-Catcher 2WD (2010)

autoreview

Hyundai IX35
Hyundai iX35Hyundai iX35Hyundai iX35Hyundai iX35Hyundai iX35Hyundai iX35Hyundai iX35Hyundai iX35Hyundai iX35Hyundai iX35Hyundai IX35Hyundai IX35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai IX35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai ix35Hyundai iX35Hyundai iX35Hyundai iX35

Signalement

Uitvoeringix35 2.0i CVVT i-Catcher 2WD
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010
KM-stand laatst58.000 km
Lezerswaardering: 50%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Spijt

 • 58.000 km

Al vele jaren maak in gebruik van diverse lease auto's en ruil ze na ca 4 jaar naar tevredenheid in. In 2010 viel mijn keuze op de Hyundai iX35 vanwege het uiterlijk, de vele opties en een scherpe prijs. Helaas heb ik doen besluiten het leasecontract af te kopen en mijn verlies te nemen, want wat valt de kwaliteit van deze auto me tegen.

Wegligging, verbruik, kwaliteit materialen, kofferbak en prestaties. Alemaal zaken die me dermate tegenvallen dat ik de auto dus in ga leveren.

De wegligging is niet wat ik verwacht van een auto. Hij is slecht geveerd en kleeft niet op de weg zoals ik zou willen.

Verbruik vind ik absurd hoog en daarbij slechts een kleine brandstoftank. Ik rijd gemiddeld 1 op 10 en na 440 kilometer moet ik al weer een pomp opzoeken.

De kwaliteit is ook minder en je moet vooral niet te hard de deur dicht doen. Wat een blikkerig geluid.

De kofferbak vind ik klein voor een auto van dit formaat. Ik heb kinderen en als de kinderwagen er in ligt dan is die ook echt vol.

Ondanks dat er een bezindeslurpende 2-liter in de auto zit, merk ik dit niet in de prestaties. Acceleratie en tussenacceleraties vallen echt tegen en je weet op voorhand dat je het niet zal gaan winnen.

Nee dan maar hopen dat de nieuwe auto weer snel leverbaar is. Ik ga dan verder met de Renault Megane Estate. Deze is ook zeer luxe, lagere bijtelling, veel gunstiger verbruik en kwalitatief beter.

2,0
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  2
 • Comfort
  2
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (9)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens