Hyundai Ioniq Electric Premium (2021) #2
Uitvoering | Ioniq Electric Premium |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Heerlijke betrouwbare auto
Deze elektrische auto gekozen vanwege minder uitstoot, thuis alles elektrisch, zonnepanelen etc. Door van Mossel-actie én de subsidies extra goedkoop in de private lease. De Premium-uitvoering bij Hyundai auto’s biedt écht alle extra’s die je je maar kunt voorstellen. Vandaar ook een héle dikke goed voor algemene gebruikservaring. Verbruik is gemiddeld 15-16 kwh/100 km. Ik rijd altijd in Eco, want genoeg pit, meer heb je niet nodig. Binnenruimte erg goed, zelfs achterin. Enig nadeel, voor mij (73jr) ook reden voor volgende auto een Kona, is de instaphoogte. Wordt lichamelijk langzamerhand wat minder. Algemene bediening is perfect, niet álles per touch-screen maar nog veel makkelijke knoppen. Algemene indruk van de auto is wat mij betreft perfect. Énige “wat minder” puntje is het geluid uit de achterste wielkasten, maar nu aan gewend. Kortom, deze auto is een dikke aanrader!

Hyundai Ioniq 1.6 GDi Comfort - Plus
- 2021

Hyundai Ioniq 1.6 GDi PHEV Comfort Automaat
- 2020

Hyundai Ioniq 1.6 GDi PHEV Comfort Automaat / Dealer onderhouden / Accu SoH 100% / EAER 52 km / Adapt. CC / Stuur- en stoelverwarming / Bluelink navigatie / Apple Carplay Android / Winterwielenset inclusief /
- 2020