Hyundai Ioniq Electric Comfort (2019) #2

autoreview

Hyundai Ioniq Electric
Hyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq ElectricHyundai Ioniq Electric

Signalement

UitvoeringIoniq Electric Comfort
Versnellingen1, Automaat
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2019
KM-stand laatst67.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

koelmiddel

 • 67.000 km

Mijn Hyunday Ionic is van bouwjaar 12-2019 met de 38 kwh batterij en 100 kw.
Het brandstofverbruik van gemiddeld 12,6 kwh/100 km is heel gunstig, zeker met eigen zonnepanelen!
In oktober 2022 een nieuwe 38 kwh accu gekregen, dit ivm een terugroepactie. Begin 2022 is de GDU (zeg maar versnellingsbak) vervangen ivm een ratelend geluid. Eind 2021 was de motor al vervangen ivm hetzelfde ratelende geluid! Dus feitelijk rij ik nu een zgan auto!
Daarnaast ben ik al een keer of 4 bij de garage geweest voor een te laag koelmiddel niveau. Nu geeft de display weer een melding maar in dit geval staat het vloeistofpeil op het maximum. Volgens Davo moet het systeem (nogmaals?) worden doorgespoeld. Wel een irritante melding omdat je eigenlijk continue onder de kap kijkt of het nog op niveau staat, voor hetzelfde geld is er echt een lekkage en dan beschadig je wellicht de motor of de batterij. Maar goed, kan volgens de dealer geen kwaad en ben over 3 weken aan de beurt!

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  3
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens