Hyundai Ioniq Electric Comfort (2019) #2
Uitvoering | Ioniq Electric Comfort |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
koelmiddel
Mijn Hyunday Ionic is van bouwjaar 12-2019 met de 38 kwh batterij en 100 kw.
Het brandstofverbruik van gemiddeld 12,6 kwh/100 km is heel gunstig, zeker met eigen zonnepanelen!
In oktober 2022 een nieuwe 38 kwh accu gekregen, dit ivm een terugroepactie. Begin 2022 is de GDU (zeg maar versnellingsbak) vervangen ivm een ratelend geluid. Eind 2021 was de motor al vervangen ivm hetzelfde ratelende geluid! Dus feitelijk rij ik nu een zgan auto!
Daarnaast ben ik al een keer of 4 bij de garage geweest voor een te laag koelmiddel niveau. Nu geeft de display weer een melding maar in dit geval staat het vloeistofpeil op het maximum. Volgens Davo moet het systeem (nogmaals?) worden doorgespoeld. Wel een irritante melding omdat je eigenlijk continue onder de kap kijkt of het nog op niveau staat, voor hetzelfde geld is er echt een lekkage en dan beschadig je wellicht de motor of de batterij. Maar goed, kan volgens de dealer geen kwaad en ben over 3 weken aan de beurt!
- Betrouwbaarheid4
- Prestaties5
- Comfort3
- Kosten4
Uitgelicht aanbod

Hyundai Ioniq Comfort EV 1e eig | NL auto | Camera | Navi | 4% bijtelling | Incl BTW | a.radius 280km!!
- 2019

Hyundai Ioniq Comfort EV Clima / Navi / Camera / Cruise / LM-Velgen
- 2019

Hyundai Ioniq 1.6 GDI Blue HEV 141 pk DCT Premium + Trekhaak voor fietsendrager /
- 2020