Hyundai i30 1.6i CVVT DynamicVersion (2010)

autoreview

Hyundai i30
Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30Hyundai i30

Signalement

Uitvoeringi30 1.6i CVVT DynamicVersion
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Steeds een nieuwere Hyundai......

Ik rij sinds 1998 Hyundai, eerst een Excel, waar ik 5 1/2 jaar zorgeloos mee heb gereden, toen een Getz automaat, waar ik 4 1/2 jaar zorgeloos mee heb gereden en sinds aug. 2007 de i30 automaat. Ik vind het een fantastische auto. Ik rij deze auto privé en trek er ook een caravan mee. Jaarlijks (zo ook met de Getz) gaan we op vakantie naar zuid Spanje en Portugal. Hij sleept ons er zorgeloos doorheen. Bergen en zo geen probleem. Per vakantie zo,n 8000 kilometer. Ik heb alleen de dimlichten vervangen. Banden ook geen probleem, maar in de winter rij ik met winterbanden. De banden zijn nog lang niet versleten.
Ik ben me nu aan het oriënteren op de i35, lijkt me ook een fijne auto.

5,0
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

PRIVATE LEASE Hyundai i30

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens