Hyundai Accent 1.4i DynamicVersion (2007)

autoreview

Hyundai Accent
Hyundai AccentHyundai AccentHyundai AccentHyundai AccentHyundai AccentHyundai AccentHyundai AccentHyundai Accent

Signalement

UitvoeringAccent 1.4i DynamicVersion
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2007
Jaar van aanschaf2012
KM-stand bij aanschaf48.000 km
KM-stand laatst90.250 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Niks bijzonders, wel betrouwbaar

 • 90.250 km

Ik heb dus in 7 jaar sinds ik de auto heb maar 42250 gereden, dat is niet veel, omdat hij voornamelijk in de stad werd gebruikt ( in het buitenland) en door de weeks geparkeerd stond, dus enkel in het weekend werd gebruikt.

Er is onlangs wel een LPG installatie ingebouwd (G3) dus de afgelopen maand zijn er wel 3-4 K KM bijgekomen en Ik zal dus naar verwachting minimaal 15.000 KM afleggen per jaar vanaf nu.

Ik heb getwijfeld om de auto op LPG te laten zetten of om een andere wat jongere aan te schaffen, maar gezien de relatief lage KM stand en de betrouwbaarheid van de Hyundai motoren heb ik de auto de kans maar gegeven. En dan zal ik hem waarschijnlijk gewoon oprijden.

Hij rijdt fantastisch op gas, merk amper verschil met benzine, rijdt ~ 1 op 12 op LPG, een 435 KM op 36/37 Liter

Buiten het LPG verhaal om kan ik zeggen dat de auto vrijwel heel Europa heeft gezien, hij altijd meteen start, de motor hoewel niet al te krachtig kwa koppel, loopt altijd heerlijk smeuïg. Hij verbrandt geen olie, kortom, wat wil je nog meer. Luxe ? Dan moet je inderdaad even verder kijken. Verder prima auto'tje.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens