Honda Shuttle 2.3i LS (2000)
Uitvoering | Shuttle 2.3i LS |
Bouwjaar | 2000 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Door gebrek aan ruimte gebrek in mijn Honda Accord 2.0 Jewel (1998). Op zoek naar een Honda Shuttle. (Ja, moet een Honda zijn).
Diverse exemplaren wezen bekijken en onderhandelen maar nog niets gevonden.
Tot mijn Accord gekeurd moest worden. Stond bij de dealer een Shuttle te koop.
Een 2.3 ls uit 2000 met 133.000km. Had liever een e.s gehad maar ja.Je kunt niet alles willen. Wist al hoe zo’n auto reed want had er al met 4 een proefrit gemaakt.
Deze had dus geen krasje of deukje. De auto rijdt subliem, een zee van ruimte. Heerlijke captainchairs. Alleen het verbruik is een nadeel. Als ik normaal rij.Rijdt hij 1:8,5. Maar als je niet boven de 2500 toeren kom en naar een verkeerslicht, rotonde toe een paar honderd meter van te voor de auto uit laat bollen in de neutraal stand haal ik 1:11. Met een caravan erachter is het niet leuk meer. Haal ik 350 km met een tank.
Dit is mijn 3e honda (Prelude 1993, Accord 1998, Shuttle 2000) en wil zeker niets anders dan een Honda.
Echt problemen heb ik nog niet gehad.Een vastzittende remzuiger rechtsachter.Ook hapert de abs sensor rechtsachter wel eens.
Voor zijn de remschijven krom maar dit is blijkbaar mijn eigen schuld. Sta altijd op de rem voor een stoplicht en dit mag blijkbaar niet.Moet je in de neutraal zetten.